24/09/2020 | Tel. -877011351- | Catàleg | Novetats  |  Ofertes | Notìcies
Cerca: English Espa catala
  Inici » Catàleg » Condicions d'ús El meu compte  |  Veure la Cistella   

CONDICIONS GENERALS

Les presents condicions generals regulen l'ús del lloc web d'Internet que Miquel Import SCP posa a la seva disposició com a usuari. La utilització del lloc web suposa l'acceptació plena per l'usuari de totes les Condicions Generals d'ús del lloc web vigents en cada moment en que l'usuari accedeixi al mateix, pel que si aquest no està d'acord amb qualsevol de les condicions aquí establertes, no haurà utilitzar el lloc web

Condicions d'accés i ús

L'usuari no pot reproduir, transmetre o explotar el contingut d'aquest web excepte autorització nostra.

Miquel Import SCP exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la transmissió, difusió, emmagatzematge, posada a disposició, recepció, obtenció o accés a aquest lloc web o els seus continguts.

Miquel Import SCP no es responsabilitza dels continguts de tercers llocs web que donin accés als llocs web de la companyia a través del sistema de hyperlinks.Miquel Import SCP pot contenir hipervincles a llocs web de tercers Aquests vincles es proporcionen únicament com a referència. Miquel Import SCP no té cap control sobre aquests llocs web i no es fa responsable de les seves contenidos.La aparició d'hipervincles a aquests llocs web no implica cap associació amb els operadors d'aquests.

Miquel Import SCP no es responsabilitza dels errors o omissions que poguessin existir en la web.

El termini de lliurament indicat són de caràcter orientatiu Miquel Import SCP intentés respectar-los. No obstant la seva demora no implica l anul · lació de la comanda ni indemnització. El lliurament es considera efectuada quan es posa a disposició del client per mediació del transportista.

Miquel Import SCP no es responsabilitza del dany i perjudici que pogués a portar el no poder servir algun article, per falta d'estoc o per eliminació del catàleg.

Miquel Import SCP no es fa responsable dels danys que pogués produir errors en les traduccions al Català i Anglès prevalgut sempre l'Espanyol com a idioma correcte per a possibles dubtes.

Els usuaris accepten les presents i totes les condicions d'aquesta web i certifiquen haver llegit i entès.

Miquel Import SCP es reserva el dret de modificar les presents condicions sense previ Avis.

Continua

Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Google+ Segueix-nos a Twitter
DOWNLOAD
   |  18721   |  dijous 19 desembre, 2019  |  1   |  
Copyright © 2020 Miquel Import SCP
Producido por Granmikixstudios